fbpx

Cladire birouri + hala productie Kappa/ Dedeman

Lipovei
Timisoara
3 Balcoane
5 Bai
3 Etaj
1137 m²

Oferim spre vanzare cladire P+2E+M, cu spatii de birouri, spatiu comercial la parter,  2 apartamente pentru locuit/ bioruri, si hala de productie cu 2 rampe de acces incarcare/descarcare marfa, acces tir. Cladirea se afla in zona Lipovei, la 5 minute de Kapp/ Dedeman si la 10 minute de Open Ville, cu acces rapid la cele 2 iesiri/ intrari in oras: Calea Lugojului si Dumbravita, cu urcare pe Autostrada.  Cladirea are o  suprafata desfasurata de 1318 m2 si o suprafata utila de 1137 m2, avand un teren aferent de 1236 m2, cu locuri de parcare in curte. O parte din biorurile din claidre sunt inchiriate, iar restul sunt in folosinta proprietarilor cladirii. Birourile se pot recopmartimenta dupa bunul plac, fiecare avand grupuri sanitare.

Este o oportunitate de investitie, situandu-se intr-o zona in plina dezvoltare. Atat birourile, cat si spatiul de productie si apartamentele se pot inchiria cu usurinta.

Pretul este negociabil. Se accepta achizitionarea prin credit bancar. Informatiile sunt preluate de la proprietar si au caracter informativ.

Detalii proprietate:

Tip proprietate: Timisoara
Status proprietate: De vânzare
Număr balcoane: 3
Bai: 5
Etaj: 3
Suprf. utilă: 1137 m²
Suprf. teren: 1236
Garaj: 1 m²
Front stradal: 30

Caracteristici:

  • 1 camera
  • 2 camere
  • 3 camere
  • 4+ camere
  • Garsoniere

Dacă ai o întrebare despre piața imobiliară trimite-ne un mesaj.

Adresa

Supermarket
Station
Restaurant
Hospital
School
Park
Lipovei