fbpx

Vila P+M la 5 minute de Hornbach/Selgros

Dumbravita
Dumbravita
2 Balcoane
2 Bai
1 Etaj
200 m²

Propunem spre vanzare o vila deosebita, spatioasa si luminoasa, situata in Dumbravita la 5 minute de Hornbach spre cu acces spre Calea Aradului si la 3 minute de magazinul Lidl cu acces din Dumbravita strada principala.
Vila este construita pe parter cu mansarda, avand o suprafata construita de 240 m2 si una utila de 200 m2, cu un teren aferent de 620 m2. Casa detine un garaj spatios iar lipit de acesta este o camera de depozitare si o toaleta de servici.
Impartirea casei este foarte bine gandita, la parter se afla living-ul spatios cu geamuri mari ce ofera o priveliste superba spre gradina, un birou sau camera de oaspeti, bucataria inchisa dar care comunica cu living-ul si dining-ul, o baie cu cabina dus, camera tehnica unde se afla centrala termica. La etaj sunt 3 dormitoare generoase si o baie la fel de generoasa dotata cu vana.
Casa a fost construita si intabulata in anul 2008 si renovata in 2019, gradina este amenajata cu gazon, pomi si arbusti ornamentali, sistem de aspersoare actionat automat, alarma si sistem de supraveghere video, interfon, poarta de acces auto si cea de acces in garaj sunt actionate automat deasemenea. Casa se vinde mobilata si utilata.

Pretul este negociabil, se accepta achizitioarea prin credit bancar, proprietarul ar fi interesat deasemenea si de un schimb cu un teren nu mai mic de 800m2+diferenta tot in comuna Dumbravita.

Informatiile au fost preluate de la proprietari si au caracter informativ.

Detalii proprietate:

Tip proprietate: Dumbravita
Status proprietate: De vânzare
Număr balcoane: 2
Bai: 2
Etaj: 1
Suprf. utilă: 200 m²
Suprf. teren: 620
Garaj: 1 m²
Front stradal: 2

Caracteristici:

  • 1 camera
  • 2 camere
  • 3 camere
  • 4+ camere
  • Garsoniere

Dacă ai o întrebare despre piața imobiliară trimite-ne un mesaj.